Hoe werkt SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Takeaway/Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik hier om jouw vereniging gratis te registreren.

Klik hier om het logo van jouw vereniging toe te voegen.

Klik hier om de Partnervoorwaarden te zien.

 

Installeer de SponsorKliks Bestelknoppen in je Browser en vergeet SponsorKliks nooit meer!

Binnen enkele seconden geïnstalleerd.
Bekijk hieronder de uitleg voor Google Chrome:

Bekijk hieronder de uitleg voor Firefox:

Gebruik je een andere browser dan is de procedure vrijwel hetzelfde als uiteglegd in bovenstaande video’s.

 


 

Inkomsten bekijken

Indien je een club hebt geselecteerd dan kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Je ontvangt direct na aanmelding aan link naar het transactieoverzicht.

Indien je al bent aangemeld dan krijg je de volgende boodschap te zien:

popup_bekend

Klik op de Ja-button

popup_bekend_bevestigd

 

Belangrijk: klik op bevestigen

Vervolgens ontvang je het e-mailbericht “Verzoek om te bevestigen”, open dit bericht en klik op de link om te bevestigen.
Indien je het bericht niet ziet controleer dan je spamfolder.
Nadat je op bevestigen hebt geklikt, ontvang je het bericht “Hoe werkt SponsorKliks” met daarin een link naar het transactieoverzicht.