SponsorKliksconcept

Sponsors zoeken

Sponsors zoeken en sponsors werven is met het gratis sponsorconcept van SponsorKliks nog nooit zo gemakkelijk geweest. Leden, supporters en betrokkenen sponsoren zonder het te merken hun favoriete vereniging met hun reguliere internetaankopen.

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 800 webwinkels waaronder Bol.com, Wehkamp, Booking.com, Coolblue etc. die bij elke aangebrachte online besteding een commissie uitkeren aan SponsorKliks. Maar liefst 75% keert SponsorKliks weer uit aan de desbetreffende non-profitorganisaties (wij noemen ze sponsordoelen).

Gratis sponsoren

De kopers betalen dezelfde prijs als wanneer zij rechtstreeks naar de webwinkel zouden gaan. Vandaar dan ook dat wij het “gratis sponsoren” noemen. Er is slechts een extra klik nodig om te sponsoren. SponsorKliks houdt ook geen persoonsgegevens vast van de koper. Die vult zoals gewoonlijk zijn persoonlijke gegevens in op de site van de webwinkel waar gekocht wordt. SponsorKliks heeft ook niet meer nodig dan alleen de geregistreerde klik waarvandaan de koper afkomstig is. Hiermee meet SponsorKliks dus of de koper van de SponsorKlikspagina komt van sportvereniging A, goede doel B of basisschool C.

Gratis aanmelding

Aanmelden bij het SponsorKliksconcept kost niets en er zijn geen contracten waar men aan vast zit. Op elk gewenst moment kan gestopt worden met het concept. Verder zijn er geen administratieve lasten. SponsorKliks keert maandelijks uit zodra de inkomsten hoger zijn dan € 50.

Wilt u meer informatie over het concept gaat u dan naar www.sponsorkliks.com. Wilt u zich aanmelden dan klikt u hier.

Leave A Response »