De top 8 Snowboards van 2021

welk snowboard

Hier is het! – De verzameling van de beste nieuwe snowboards voor 2021. We weten dat dit een forse claim is, maar dit zijn de boards die ons het meest enthousiast maken voor het komende seizoen. Of je nu een parkrat, een grote mountain ripper of een toegewijde powderhound bent, je vindt hier gegarandeerd een snowboard dat je bevalt. Soms heb je gewoon iets nieuws onder je voeten nodig om die passie om te rijden weer aan te wakkeren.

Deze snowboards vertegenwoordigen aanbiedingen van enkele van de meest legendarische merken, maar ook van een paar relatieve nieuwkomers. Ook zijn het resultaat van jarenlange productontwikkeling, feedback van rijders en een meedogenloze technologische vooruitgang. Als je jaar in jaar uit terug bent gegaan naar je oude, trouwe board of als je je gewoon een beetje muf voelt, is het misschien tijd voor iets nieuws.

Snowboarduitrusting is de afgelopen 5-10 jaar veel veranderd in boardvorm en constructie. Deze lijst met snowboards is daar een bewijs van. Hoewel we niet precies kunnen voorspellen welke van deze borden het beste voor jou is, weten we wel dat ze allemaal tot de nok toe gevuld zijn met EFP (Extreem Fun Potentieel). En daar zouden we allemaal een dosis van kunnen gebruiken in 2021. Dus zonder verder oponthoud, De top 8 snowboards van 2021.

De Boards

CAPiTA Defenders of Awesome Snowboard 2021

CAPiTA wordt dit jaar 21, maar maak je geen zorgen, ze zullen niet te veel aan de bar hebben en huilen om hoeveel ze van je houden. Nee, ze zullen geweldig blijven verdedigen zoals ze altijd hebben gedaan! Het 2021 CAPiTA Defenders of Awesome-snowboard is een beproefde vorm die rijders al jaren versteld doet staan ​​en al jaren prijzen wint. Dit seizoen is niet anders.

Bijgewerkt dit jaar met een Dual Blaster Ashpop Core, de DOA heeft interne populierenstroken versmolten met een dichter en krachtig essenhout. Dit betekent een stabiele, betrouwbare en krachtige kern onder de voeten. Zoals gewoonlijk blinkt dit board uit in de sweet spot van de CAPiTA-lijn. Het is een dubbele vorm, met een gecentreerde houding en klokt in op een 5,5 van de 10 op de flexschaal. Het Resort V1-profiel combineert camber onder de voeten met rocker in de tips. De DOA is ook verkrijgbaar in een enorm maatbereik, dus je kunt zeker iets vinden dat bij je maat en stijl past.

Er zit meer technologie in dit ding dan dat er hier ruimte is om erover te schrijven. Dit bord heeft kevlar, koolstofvezel, Magic Bean Resin, een Quantum Drive Base en een overvloed aan andere functies die we je vragen te onderzoeken. Kortom, de CAPiTA Defenders of Awesome is de ultieme freestyle shredmachine. Als je van het park houdt, maar je board tot het uiterste wilt kunnen drijven in het hele resort, dan is de DOA misschien iets voor jou!

Formulier Rocker Prijs
Tue Twin
Rocker/Camber/Rocker
€379,45

Ride Warpig Snowboard 2021

Verveel je je op je huidige varken? Gil je van genot op poederdagen? Heb je een board nodig die je spek op de diepste afdalingen redt? Als je “Ja!” antwoord op al deze vragen, dan heb je misschien de Ride Warpig nodig. Hoewel Ride zijn Pig-lijn heeft uitgebreid met de Mtnpig, Superpig en Twinpig. Denken we nog steeds dat de originele Warpig met korte breedte een van de beste snowboards van 2021 is.

Bedoeld om aanzienlijk korter te worden gereden dan je standaardboard, heeft de Warpig een extra brede taillebreedte onder de voet, een licht taps toelopende vorm en een directioneel rockerprofiel. Dit board voelt zich absoluut thuis in de poeder, vooral wanneer een down ride nodig is voor snelle manoeuvreerbaarheid. Maar de afgelopen jaren is de Warpig ook in het park een verrassingshit geweest! Zijn gemiddelde buigeigenschappen gecombineerd met stabiliteit die kerntechnologie produceert en een lager gewicht in het algemeen betekent dat Ride een onbedoelde freestyle-machine heeft geproduceerd.

We hebben een hoop gepatenteerde technologie onthult om tot de kern van de zaak te komen, maar maak je geen zorgen, de Warpig heeft het. Double Impact Plates, Carbon Array 3, Slimewalls, Topless Topsheet. Dit zijn slechts enkele van de Ride-specifieke innovaties die de Warpig tot de all-mountain freestyle gulzigheid maken. Afhankelijk van de maat die je kiest, kan dit board zeker een quiver-killer zijn. Het is echt leuk onder alle omstandigheden op bijna elk deel van de berg. Als je graag op AK of een straattrip bent, is het misschien niet iets voor jou. Anders is het wel iets wat je moet proberen.

Vorm Rocker Prijs
Directional
Rocker/Flat/Rocker
€412,45

Lib Tech T. Rice Orca Snowboard 2021

Is het te vroeg om dit ding legendarisch te noemen? Wij denken van niet. Het eerste jaar dat Lib de Orca produceerde, was hij zo snel uitverkocht dat je ze datzelfde seizoen voor meer dan €1000 op eBay kon vinden. Nu kun je dat toeschrijven aan Travis met zijn naam erop of aan de enorm originele Orca-graphics, maar we zijn er vrij zeker van dat er ook iets anders aan de hand was. Een magische alchemie vond plaats in de geest van Lib Tech en daaruit kwam een ​​van de meest perfecte poeder / all-mountain boards aller tijden. We dagen je uit om op de 2021 Lib Tech T. Rice Orca te stappen en anders te zeggen.

Het eerste dat opvalt, is de omtrek. De orka is een gedrongen mannetje, met een brede en stompe punt en staart. De taillewijdte is extra breed en de houding is naar achteren geplaatst. Om deze redenen is het de bedoeling dat de Orca 3-6 cm korter wordt gereden dan een standaard board. Een korte opmerking hier: Travis, die 5’11 is, rijdt meestal op de 153, zelfs op extreem terrein, dus neem dat advies over verkleinen serieus. De Orca heeft een C2x rocker / camber profiel, wat echt het beste van twee werelden is, en natuurlijk wordt hij standaard geleverd met Magnetraction als je absoluut hard moet rijden.

Nieuw dit jaar is een samenwerking met de Orca Conservancy. Een deel van elke verkoop gaat naar de Orca Conservancy voor de bescherming van de zuidelijke orka’s van de Salish Sea. Serieus, moeten we nog meer zeggen?! Als je een fenomenale rit wilt maken terwijl je de planeet en bedreigde orka’s helpt, kun je niet fout gaan met de T. Rice Orca uit 2021!

Vorm Rocker Prijs
Directional
C2 X Camber/Rocker/Camber
€536,23

Season Nexus Snowboard 2021

Season is een nieuw merk opgericht door Austin Smith en Eric Pollard, twee professionele sneeuwsporters uit de Pacific Northwest. Ze hebben hun ervaring, kennis en expertise gebundeld om een merk te creëren waar snowboarden en skiën gelijk zijn. Producten verlopen nooit en service is inbegrepen. Austin is al jaren betrokken bij het aanbrengen van geweldige boardvormen op sneeuw en de trend zet zich voort met de Nexus.

Een board dat is ontworpen om overal en altijd te presteren, de Nexus heeft een medium flex met een paulownia- en populierenhouten kern voor een speelse en poppy ride. Entry rocker met camber tussen de voeten, evenals 6 mm taper en een 2 mm stand-setback zorgen voor succes over de hele berg. Een zwart gesinterde basis zorgt ervoor dat je een van de snelste rijders op de berg bent, terwijl de 360 wrap ABS zijwand zorgt voor een vochtige en stabiele rit wanneer je Mach-snelheden bereikt.

Een enorme bonus is het serviceaspect dat bij Season Eqpt hoort. Met de Season Pass, een servicepartnerschap met Evo, kunt u het meeste uit uw aankoop halen. Als u Season Eqpt. dit seizoen ontvang je levenslange service van Evo. Een roestvrijstalen inzetstuk in de staart voor duurzaamheid en een eenvoudige maar esthetisch aantrekkelijke bordafbeelding die jaar tot jaar consistent blijft, zorgen er ook voor dat u het aantal dagen en seizoenen dat u op de Nexus krijgt, maximaliseert. Het is altijd spannend om op de begane grond van een nieuw begin te zijn, dit is je kans.

Vorm Rocker Prijs
Directional
Rocker/Camber/Rocker
€411,67

Jones Stratos Snowboard 2021

De Jones Stratos Snowboard, die in januari 2020 in beperkte hoeveelheden werd uitgebracht, is terug voor 2021 met een volledige serie en veel in productie voor iedereen die er een wil pakken! Dit is zeker een interessant aanbod van Jones. Wat begon als een experimentele vorm, werd verfijnd en veranderde in de uiterst veelzijdige en leuke Stratos. Het is een van Jeremy Jones ‘persoonlijke favoriete vormen in de lijn, dus je weet dat dat ergens voor telt.

Met een medium en levendig flexpatroon, camber onder de voeten en rocker in de tips, is dit Jones board een freestyle leaning all-mountain machine. De uitgelepte neus en staart, 10 mm tapsheid en de geheel nieuwe Float Pack-inzetstukken zorgen ervoor dat je je houding ver terug kunt zetten op poederdagen voor maximale lift. Breng die bindingen naar voren als je wilt wisselen of een paar parkrondes wilt rijden.

De Stratos heeft ook Jones ‘lichtste kern ooit, gemaakt van paulowniahout en strategisch geplaatste populierenliggers. Het zou geen Jones zijn zonder een aantal milieuvriendelijke upgrades – gerecyclede ABS-zijwanden, gerecyclede randen, duurzame basaltstringers, biohars, de lijst gaat maar door. Voor de freestyle leunende poederhond die elke hobbel en windlips wil lanceren, is de Jones Stratos koning in 2021.

Vorm Rocker Prijs
Directional
Rocker/Camber/Rocker
€478,45

Yes Standard Snowboard 2021

Ook al lijken brede en mid-wide boards tegenwoordig de standaard te zijn The 2021 Yes. Met Standard Snowboard kun je je normen verhogen voor wat dat eigenlijk inhoudt! Dit ding is serieus de gouden standaard als het gaat om all-mountain bekwaamheid. Dit bord is op het eerste gezicht vrij bescheiden van vorm, maar er is veel meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt.

Eerst de basis, we hebben in bijna alle opzichten een tweeling, behalve de punt en de staart. yes heeft hier hun Directional Volume Twin-technologie toegepast, waarbij het staartvolume subtiel wordt verminderd terwijl het wordt toegevoegd aan de lichtjes geschommelde neus. Als het super diep is, is er een extra set inbindinzetstukken om die houding terug te krijgen. De Standard is ook voorzien van Midbite, dat de responsiviteit van een board met een smalle taille nabootst met behoud van een algehele bredere outline. Gooi er wat paulowniahout in, wat dit jaar een ware rage lijkt te zijn. Je hebt dan een lichte, krachtige rit klaar om de hele heuvel aan te vallen.

Dit board zou het beste zijn voor iemand die op zoek is naar een verhoogde twin / all-mountain-ervaring. Als je tussen twee maten in zit, raden we je waarschijnlijk aan om korter te gaan, omdat dit bord op de markt wordt gebracht als een middelgroot bord. En om niet te veel te focussen op esthetiek, maar we denken dat dit een van de mooiere borden is die er zijn. Eenvoudig, zwart-wit, maar grafisch en opvallend. Immers, als je er goed uitziet, voel je je goed, als je je goed voelt, rijd je goed. Verpak het allemaal samen en je hebt een van de beste heren-snowboards van 2021.

Vorm Rocker Prijs
Directional Twin
Rocker/Camber/Rocker
€412,45

Ride Algorythm Snowboard 2021

Ride heeft de code echt gekraakt met de 2021 Algorythm Snowboard. Met behulp van supergeheime spionagetechnologie hebben ze je voorkeuren en ambities vastgelegd en dat zonder je het te vragen. Je nieuwe favoriete park en all-mountain board bedacht. Maar geloof ons niet op ons woord, pak er een voor dit seizoen en bedank ons ​​later.

Je bent waarschijnlijk gewend aan het zien van wilde contouren, zwaluwstaarten en golvende randen, dus op het eerste gezicht lijkt het Algorythm misschien een erfenis. Vertrouw ons hier echter op, dat is het niet. Ride heeft echt alles op dit bord gegooid, dus laten we er doorheen gaan. Ze hebben een run van volledige grootte met een paar brede maten erin gegooid. Het is een directionele tweeling, wat betekent dat er geen tapsheid van punt naar staart is, maar er is een beetje meer rocker in de neus en de houding is ook een beetje teruggezet . Het heeft Carbon Slimewalls en Carbon Array 5. Beide technologieën zijn bedoeld om pop en stabiliteit te vergroten zonder het Algorythm te stijf te maken. De kern is espen-, bamboe- en paulowniahout, waardoor het sterk, levendig en licht is. Het heeft ook een bliksemsnelle gesinterde basis.

Eerlijk gezegd kunnen we hier doorgaan met betrekking tot de technologie, maar dat is echt niet het punt. Wat je moet weten, is dat dit bord al snel een van de favorieten van het personeel werd bij evo, maar ook bij het Ride-team en op kantoor. Dat daar zegt je iets. Als je een board nodig hebt dat je 90% van de dagen zult bereiken voor vernietiging van alle bergen, dan is de Ride Algorythm het.

Vorm Rocker Prijs
Directional Twin
Camber
€461,95

K2 Afterblack Snowboard 2021

welk snowboard

Eindelijk één voor de parkratten! Met de 2021 K2 Afterblack Snowboard kun je van zonsopgang tot zonsondergang en daarna nog door, of het nu gaat om een ​​touw in Minnesota, een stoeltjeslift in Washington of een gondel in BC. Een medium flexing, true twin shape, met een combo camber / rocker profiel, de Afterblack is het voorspelbare, krachtige en veelzijdige parkboard waar je op hebt gewacht.

De BAP Core van K2 combineert drie soorten hernieuwbaar hout voor een sterk en lichtgewicht board. Als we moesten raden, zouden we gaan voor Bamboo, Aspen en de immer populaire Paulownia. Combineer dat met de Carbon Darkweb, die helpt bij de energieoverdracht over de hele linie en je hebt iets onder je voeten met een waanzinnige hoeveelheid pop. Dit is de afgelopen jaren het go-board van het K2 Team geworden voor freestyle-progressie.

Al het bovenstaande gezegd zijnde, kan de Afterblack zeker het park verlaten en je tevreden houden. Het heeft een gesinterde 4000-basis om je snelheid te behouden, het is geen complete noedel en het heeft een vleugje rocker in de uiteinden. Koude ochtendgroomers pas op, sneaker pow-dagen zoek dekking, de 2021 K2 Afterblack komt voor jou!

Vorm Rocker Prijs
True Twin
Rocker/Camber/Rocker
€362,95
Share the Post:

Related Posts

Hoe onderhoud je het best je voetbalschoenen?

Overzicht Waarom is het belangrijk om je voetbalschoenen te onderhouden? Het onderhouden van je voetbalschoenen is essentieel om de levensduur ervan te verlengen en optimale prestaties op het veld te behouden. Door regelmatig onderhoud blijven je schoenen in goede conditie

Read More
Wat is een elektrische kattenbak

Wat is een elektrische kattenbak?

Wat is een elektrische kattenbak? Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? Heb je momenteel een traditionele kattenbak en overweeg je over te stappen naar een zelfreinigende kattenbak? Hoewel elektrische kattenbakken gemak bieden voor de bewoners van het huis, zowel

Read More