mobiele versie
 

Testimonials


We zijn als vereniging en ik in het bijzonder als penningmeester erg blij met Sponsorkliks..
(nadat in 2 maanden € 782 en € 1037 door SponsorKliks was overgemaakt)

Penningmeester Volleybalvereniging Compaen
Oostzaan


We hebben goede ervaring met SponsorKliks. Sinds december is er al €150 uitgekeerd. Op jaarbasis zouden we dan uitkomen op €400, dat is voor een kleine volleybalclub als DVC (135 leden) een mooi sponsorbedrag. Bovendien zijn bijna alle bekende webwinkels van Nederland aangesloten bij SponsorKliks. Op de SponsorKliks pagina van DVC is het mogelijk om een overzicht op te vragen met de opbrengsten tot nu toe, zodat je constant op de hoogte blijft.

Bestuurder van de Driebrugse Volleybal Club (DVC) in NEVOBO interview


“Eén eenvoudige klik en de teller voor onze club Kiwanis Breda Aa of Weerijs gaat lopen. Zo snel en eenvoudig wat extra inkomsten creëren voor onze club is prettig. Op deze wijze kunnen wij onze doelstelling sterker ondersteunen. Namelijk kinderen iets extra’s bieden, daar waar andere middelen te kort schieten.”

Met vriendelijke groet,
Accountant & Adviseur Wilma Mol


“We hopen via SponsorKliks de bouw van de uitbreiding van onze trainingsaccommodatie een extra impuls te geven!”

Nel Kortman,
Gymnastiekvereniging O&O


"Een ideale manier op extra inkomsten te generen voor de vereniging zonder dat het voor alle betrokkenen extra tijd kost. We zijn blij met het initiatief, en zullen proberen er nog meer mee te doen!"

Ferenc Jongejan,
Bixie Baseball"Wat een eenvoudige manier om extra inkomsten te creëren voor je club.
Werkt gemakkelijk, groot aanbod webwinkels, snelle uitbetaling en compleet op de hoogte blijven via je eigen SponsorKliks pagina.
Kortom: SponsorKliks .....alleen maar winnaars!"

Dana Plaizier,
Smart“Gratis sponsoring via Sponsorkliks levert TVP een bedrag op van € 67,50 voor 9 online bestellingen. Dat is € 7,50 gemiddeld per online bestelling. En jij betaalt niks meer voor je online aankoop via Sponsorkliks! Ga jij TVP ook gratis sponsoren? Lees hier meer: http://www.tvputtershoek.nl/tvpwebsite/index.php?option=com_content&view=article&id=226%3Aspnsorkliks&catid=27&Itemid=3”

Dennis van der Graaf,
Secretaris Tennisvereniging PuttershoekSchaakvereniging Landau Axel wil jeugdschaken in Zeeland stimuleren en op een hoger niveau brengen met Sponsorkliks kunnen wij investeren in onze jeugd!!!

Jacqueline Schelleman
Secretaris Schaakvereniging Landau AxelOSM is reeds ingeschreven bij Sponsorkliks. We vinden het een geweldig product.

Met sportieve groet,
Ilona Verhoef, PR Commissie OSM Basketball"Eind juni hebben wij ons aangemeld bij SponsorKliks naar aanleiding van een bericht op de website van de Nederlandse Tafeltennis Bond.
In ruim 4 maanden tijd hebben wij 80 euro verdiend door de commissies op internetaankopen via de SponsorKliks-pagina van onze tafeltennisvereniging.
SponsorKliks geeft een duidelijk overzicht van de verdiende commissies.
Wij zijn blij dat we op deze manier wat extra's voor de vereniging kunnen verdienen.
SponsorKliks, bedankt hiervoor!"

Jasper Zoet,
penningmeester TTV De Treffers"Blue Hawks heeft de eerste betaling ontvangen via SponsorKliks. Elk bedrag dat de club verdient via SponsorKliks, is erg waardevol. Jouw hulp is daarbij van groot belang.
Het geld dat Blue Haws verdient via SponsorKliks kan de club goed gebruiken. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams.
Maar het geld kan ook gebruikt worden als investering voor een werpmachine."

Webmaster Blue Hawks


"Een goed begin (de eerste cheque van 171 euro, red.) en ik denk dat wij op jaarbasis een aardig bedrag gaan incasseren want onze leden vragen aan hun familieleden en kennissen
ook weer om via de button hun bestelling te plaatsen.
En mooi dat wij webwinkels kunnen weigeren onder onze button"

Peter van Wassem,
voorzitter HFC EDO


Bedankt en welkom terug! Wij hopen dat u een aankoop heeft gedaan bij winkel en daarmee club heeft ondersteund.

Laat uw emailadres achter en blijf op de hoogte van alle inkomsten van club:

U kunt club nog meer ondersteunen door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheden.