mobiele versie
 

Over ons


Het idee van Sponsorkliks is ontstaan in de kantine van HFC Edo tijdens een derde helft tussen twee leden.

Arno Kensen
Arno is voor het eerst in aanraking gekomen met internet (en e-commerce) in 2000 als lid van het management team van Vuurwerk Internet BV, indertijd de grootste hostingprovider. Vanaf 2003 is Arno druk geweest met het oprichten en uitbouwen, o.a. via franchise van Caramello Haarwerken. Een on- en offline leverancier van haarwerken, hair-extensions en haarverzorgingsproducten.

Menno de Vries
Menno heeft in 1996 Dinnersite.nl restaurantgids opgericht. Een van de grootste promotieplatforms voor restaurants en actief in 7 landen. Menno heeft zich altijd bezig gehouden met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe diensten en is hiervoor diverse keren genomineerd voor de Innovation Awards van de Horecava. In 2001 was dinnersite.nl de eerste site waar restaurants beschikbaarheid konden opgeven en gereserveerd kon worden met een directe bevestiging, deze dienst is de afgelopen jaren geoptimaliseerd. Zo is er o.a. een functie toegevoegd dat u aparte afspraken kunt maken met restaurants bij u in de buurt die een hogere vergoeding betalen voor reserveringen via uw club.

Een simpele ontmoeting in de kantine heeft dit idee verder gebracht waardoor u nu een eigen clubpagina bij SponsorKliks kunt hebben met daarop links naar 3500 restaurants en tientallen webwinkels. Als u ook beseft dat uw leden consumenten zijn die online zoeken, boeken en reserveren dan bieden wij u de tools om met zo weinig mogelijk inspanning en zonder enige investering financieel te profiteren van de loyaliteit van uw leden. Het gaat namelijk puur om loyaliteit en gedrag van uw leden; zij betalen namelijk precies dezelfde prijs, of zelfs minder, door via uw clubwebsite online te gaan als dat zij direct ergens iets aanschaffen.

Bedankt en welkom terug! Wij hopen dat u een aankoop heeft gedaan bij winkel en daarmee club heeft ondersteund.

Laat uw emailadres achter en blijf op de hoogte van alle inkomsten van club:

U kunt club nog meer ondersteunen door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheden.