mobiele versie
 

4 mei 2015

Wehkamp start samenwerking weer met SponsorKliks

Per 4 mei 2015 is Wehkamp weer gestart met de samenwerking met SponsorKliks. Na een 1e testfase om onder haar cashback-partners te onderzoeken of deze publishergroep daadwerkelijk bijdraagt aan de online strategie van Wehkamp is gebleken dat SponsorKliks hierop een positieve uitzondering is. De 2e fase van deze test is nu gestart en daarom is het nu weer mogelijk om indirect uw favoriete non-profit te sponsoren met aankopen via Wehkamp.nl. Wij hopen dat wij ook na deze 2e fase de samenwerking met Wehkamp voort kunnen zetten. Wij houden u op de hoogte.


Gebruik geen apps

4 maart 2015


Belangrijke mededeling:
Als je via je mobiel of tablet koopt of bestelt, gebruik dan NIET de app van een winkel,
commissies worden dan namelijk NIET geregistreerd!

***

***
Wehkamp stopt met SponsorKliks

13 februari 2015


Vanaf zondag 15 februari wordt geen commissie meer gegeven bij aankopen bij Wehkamp via SponsorKliks.

Wehkamp is een populaire winkel met hoge commissie en SponsorKliks heeft altijd veel aandacht besteed in mailings, social media, posters en printmateriaal om Wehkamp te promoten.

Reacties op het besluit van Wehkamp kunt u toesturen aan info@sponsorkliks.nl, wij zullen deze door sturen aan Wehkamp.
***

***
Meer dan 2.000 deelnemende sponsordoelen

2 februari 2015


Deze maand is SponsorKliks begonnen met maar liefst 2.020 spondoedoelen. Sportverenigingen, scoutinggroepen, (basis-)scholen en steeds meer goede doelen sluiten zich aan bij SponsorKliks. Sponsordoelen die al actief zijn komen in aanmerking voor een aanbrengbonus van € 100 voor nieuwe deelnemers. Zie hiervoor de voorwaarden in de mailings.
***

***
Samenwerking met NUSO speelruimte Nederland

15 januari 2015


Bij de NUSO zijn 650 speeltuinverenigingen en kindervakantiewerkorganisaties aangesloten. Zo'n 20.000 vrijwilligers zijn actief en zetten zich jaarlijks in om ruim 2 miljoen kinderen een veilige en uitdagende speelplek te geven. NUSO ondersteunt de organisaties met een breed pakket aan diensten, bijvoorbeeld belangenbehartiging, collectieve regelingen en verzekeringen, advies, informatie en ondersteuning
***

***
(Uit) eten tijdens het WK, met of zonder voetbal

12 juni 2014

Ook tijdens het WK Voetbal moet er gegeten worden.

Vele fans gaan bij vroege wedstrijden snel naar huis om wat te maken of te bestellen (uiteraard bij Thuisbezorgd of New York Pizza) om vervolgens met het bord op schoot de wedstrijden te volgen. Een andere optie is uit eten bij een restaurant dat tijdens het voetbalspektakel de wedstrijden uitzendt, al dan niet op grote schermen.

Restaurants staan voor een lastige keuze om de wedstrijden uit te zenden omdat er meer mensen zijn die tijdens het WK uit eten wil gaan zonder oranjegeweld. Voor iedereen die een keuze heeft gemaakt om uit eten te gaan biedt de WK Special van restaurantgids Dinnersite.nl uitkomst met een overzicht van de restaurants die wel of geen aandacht besteden aan het WK.

Zoek en boek restaurants op de WK special van restaurantgids dinnersite.nl

Elke online bestelling en reservering levert Kunstzin Julianadorp geld op.


***

***
SponsorKliks University

16 februari 2014

Internetmarketing is al lang niet meer weg te denken uit het "gewone" marketinglandschap en krijgt een steeds prominentere rol in het totale marketingbeleid. Internetmarketing voor (sport)verenigingen en overige non-profitorganisaties is dan ook in deze tijd een absolute must om de aandacht op je organisatie te vestigen. Of dat nu nationaal is of lokaal, er zijn legio tools die het internet met zich meebrengt om je als non-profit te onderscheiden van de rest.

Om internetmarketing effectief in te zetten komt men in combinatie met off-line marketing tot de beste resultaten. Immers, het één versterkt het ander waardoor 1 en 1 niet 2 is maar 3 of meer. Wellicht een cliché, maar daardoor niet minder waar.

SponsorKliks University geeft naast een schat aan informatie over internetmarketing ook concrete ideeën om de inkomsten voor verenigingen en non-profits te vergroten via het verwerven van sponsors.

Wij hopen u met onze "universiteit" interessante feiten te leveren die u zelf in de praktijk kunt inzetten. Mocht u daarbij een handje geholpen willen worden dan zijn wij gaarne bereid om te kijken hoe we u zouden kunnen ondersteunen bij het behalen van uw doelstellingen, welke die ook mogen zijn.
Bezoek de SponsorKliks University.


***

***
SponsorKliks aanwezig op Vakdag Fondsenwerving

15 november 2013

Op donderdag 21 november wordt De Nationale Vakdag Fondsenwerving georganiseerd in het Maasgebouw van Stadion De Kuip in Rotterdam.
Om up to date te komen met de nieuwste ontwikkelingen in fondsenwerving, op zoek te gaan naar succesvolle manieren om (extra) inkomsten te verwerven, op de beursvloer de gewenste ondersteuning te vinden en om bij te praten met collega's.
De Vakdag Fondsenwerving is de jaarlijkse happening van heel fondsenwervende Nederland.
SponsorKliks is te vinden op stand #50, non-profits kunnen zich gratis aanmelden via www.vakdagfondsenwerving.nl.
***

***
1000ste sponsordoel meldt zich aan

26 september 2013

Het 1000ste sponsordoel heeft zich deze week aangemeld. Fanfarecorps Oud Over uit Loenen heeft voor deze mijlpaal gezorgd en ontvangt de rest van 2013 100% van al hun transactieinkomsten.

Bekijk de Klik hier om uw sponsordoel aan te melden.
***

***NIEUW: telecomvergelijker

12 september 2013

Iedereen die op zoek is naar een nieuw telefoonabonnement kan nu terecht op de SponsorKliks Telecomvergelijker.
Een professionele vergelijker met een aanbod van ruim 100.000 telecom-abonnementen.
U kunt filteren op provider, model en contractduur en aangeven welke abonnements- en toestelprijs u wil betalen en hoeveel belminuten en internet MB's het abonnement moet bevatten.
De tool rekent de gemiddelde abonnementsprijs over de duur van het contract uit. Hierdoor kunnen ook de populaire leasetoestellen met de andere abonnementen vergeleken worden.

Bekijk de Telecomvergelijker.


***

***Posters voor Scoutinggroepen

10 september 2013

Er is een nieuwe poster gemaakt i.s.m. Scouting Nederland. De posters zijn gratis af te halen op het SponsorKliks kantoor in Haarlem of tijdens de Scout-In, van 20 tot en met 22 september, op het Landgoed Velder te Liempde en daarna op het Scouting Nederland kantoor in Leusden.

Zijn die locaties geen optie voor u dan kunt u deze voor € 10,- per post te ontvangen (5 posters, 10 stickers en 25 flyers). De poster is ook op A4 formaar zelf uit te printen via de Marketing Toolkit
***

***Gevonden geld, SponsorKliks in het HD

15 mei 2013

Een update in het Haarlems Dagblad, het dagblad van de regio waar SponsorKliks is begonnen
We leggen nog eens uit hoe simpel het is om je eigen clubkas te spekken.


***

***Scouting Nederland

15 maart 2013

Er zijn in Nederland zo'n 1100 scoutinggroepen met ruim 100.000 aangesloten scouts.
Scouting Nederland en SponsorKliks hebben elkaar gevonden en alle groepen in Nederland ontvangen aankomende week bericht hoe zij zich gratis kunnen laten sponsoren.

Lees verder op www.scouting.nl


***

***KNKV nieuwe partner van SponsorKliks

30 december 2012

Met ruim 90.000 leden heeft SponsorKliks er opnieuw een grote partner bij. Vanaf 1 januari za het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond SponsorKliks promoten onder alle aangesloten verenigingen.

De samenwerking werd ondertekend tijdens de Korfbal Challenge 2012 in Rotterdam.
***

***


Nieuwe poster voor basisscholen

7 december 2012

De poster is uit te printen of te bestellen via de Marketing Toolkit.

Andere themaposters zijn; voetbal, basketbal, honk/softbal en er is 1 algemene poster.
Een promotiepakket met posters, stickers en flyers is te bestellen voor 10 euro.
***

***


Nevobo nieuwe partner van SponsorKliks

29 november 2012

Met 125.000 actieve leden is de Nederlandse Volleybal Bond de grootste partner van SponsorKliks.
Vanaf 1 januari 2013 gaat de bond zich inzitten om de ruim 1100 zaal-, beach- of zitvolleybalverenigingen actief te maken met SponsorKliks
***

***

500e vereniging actief!

16 november 2012

Een nieuwe mijlpaal, gisteren is de 500e geactiveerd.
Stichting Omnisport Benschop is de 500e vereniging die extra inkomsten gaat realiseren via SponsorKliks. Benschop organiseert wekelijks (sport-)activiteiten voor kids (met name met een beperking). Wij wensen Benschop veel succes met SponsorKliks en hun activiteiten.
Klik hier voor de indrukwekkende lijst van alle (sport)verenigingen, Basischolen en goede doelen die al actief bezig zijn met SponsorKliks
***

***

SponsorKliks aanwezig op de Voetbal Vakbeurs

14 november 2012


Vandaag wordt de eerste Nationale Voetbal Vakbeurs georganiseerd. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 22.30 uur in de Evenementenhal in Gorinchem.

Op nationalevoetbalvakbeurs.nl/ kunt u het uitgebreide programma bekijken.
SponsorKliks is met een stand aanwezig.


***

***

Geld verdienen met de website van uw school?

26 oktober 2012


Zeker in tijden van bezuinigingen kan fondsenwerving voor het onderwijs interessant zijn.
VOS/ABB werkt op dit gebied samen met het Instituut Fondsenwerving (IF), dat scholen kan adviseren (o.a. over SponsorKliks) over de manier waarop zij via particuliere fondsen of subsidieverstrekkers extra geld kunnen genereren.
Omdat fondsenwerving in het onderwijs nog relatief nieuw is, heeft VOS/ABB in samenwerking met het IF hierover een informatief katern uitgebracht.
Naar de website vosabb.nl

Gisteren besteede ook de Nationale Onderwijsgids aandacht aan SponsorKliks. De NOG verwelkomt het initiatief, speciaal nu er wordt bezuinigd op onderwijs. Klik hier voor het artikel***

***

SponsorKliks in Vakblad Fondsenwerving

25 oktober 2012

Deze maand staat SponsorKliks in Vakblad Fondsenwerving, het magazine ter ondersteuning van fondsenwervers bij goede doelen en andere maatschappelijke organisaties.
"Eten en shoppen voor het goede doel" heet het uitgebreide artikel waarin het gebruik van SponsorKliks wordt uitgelegd.

Bekijk en lees het artikel


***

***

Basisscholen kunnen nu ook geld verdienen met SponsorKliks

23 oktober 2012

Naast de (sport-)verenigingen staat SponsorKliks nu ook open voor aanmeldingen van basisscholen.
Wij verwachten dat ook basisscholen de (groot-)ouders van hun leerlingen bereid zullen vinden om een extra klik te maken.
Wij hebben ons systeem aangepast en zijn klaar voor de uitbreiding. Met de Sinterklaas- en Kerstperiode op komst, waarin veel online wordt gekocht, kan dit voor veel scholen direct vanaf de start een welkome financiële aanvulling zijn. Scholen bepalen uiteraard zelf waar de opbrengst naar toe gaat. Dit kan voor een schoolreisje zijn, maar ook voor een project of een goed doel dat de school wil ondersteunen.


***

***

236 euro commissie met 1 transactie!

11 oktober 2012

Een nieuw transactierecord. Iemand heeft via de SponsorKlikspagina van Korfbalvereniging Rapid in Haarlem een vakentie geboekt bij Kras.nl. De commissie hiervoor bedroeg maar liefst 236 euro. 75% hiervan, oftewel 177 euro is voor de vereniging.


***

***

Drie nieuwe Bonden

2 oktober 2012

Weer drie nieuwe bonden die een samenwerking met SponsorKliks zijn aangegaan.
Wij verwelkomen de Nederlandse Tour Fiets Unie, de Nederlandse Bowling Federatie en de Nederlandse Onderwatersport Bond en uiteraard alle verenigingen die bij deze bonden zijn aangesloten.


***

***

Samenwerking Schaakbond

24 september 2012

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) is partner geworden van SponsorKliks.
De KNSB is de overkoepelende organisatie voor schaken in Nederland met circa 22.000 leden waarvan de meeste lid zijn van een van de 500 schaakverenigingen die Nederland rijk is. De KNSB is op 23 mei 1873 opgericht en is daarmee een van de oudste sportbonden van Nederland. De KNSB is lid van sportkoepel NOC*NSF, de Europese schaakunie (ECU) en de Wereldschaakbond (FIDE).
De KNSB zal een jaar lang bij haar verenigingen/leden het SponsorKliks-concept onder de aandacht brengen. Wij zijn natuurlijk erg vereerd met deze nieuwe partner!

***

***

Wijziging banners

10 september 2012

Wij hebben een aantal banners moeten aanpassen omdat verschillende webshops niet meer worden aangeboden.
Sommigen zijn zelf gestopt met aanbieden en met anderen waren problemen met de commissie waardoor ze van de site zijn verwijderd. De banners zijn aangepast zodat hierin de logo's van shops zijn opgenomen die op dit moment actief zijn. Indien u op uw website andere logo's tegenkomt dan is de banner gekopieerd en dient u deze opnieuw te downloaden. Indien de banner vanaf onze server wordt geladen (aanbevolen) is er geen probleem.

***

***

Gratis toegangskaarten Nederland

4 september 2012

Gratis naar de Basketball interland Nederland-Letland? Dat kan, like ons op facebook, we mogen 150 toegangskaarten weggeven, op=op De wedstrijd is morgen om 19:30 uur in het Topsportcentrum in Almere.***

***

Hoogste bedrag per transactie

28 augustus 2012

Nieuw record; ditmaal het hoogste bedrag per transactie. PSV scoorde maar liefst 86,78 euro via 1 boeking bij Expedia!***

***

Hoogste dagbedrag

24 augustus 2012

Dagrecord: Karatevereniging Funakoshi heeft op 1 dag 97,50 aan commissie gescoord via SponsorKliks.***

***

Prijswinnaar Haarlemse Honkbalweek

25 juli 2012

Hiernaast zitten de winnaars (Matthijs Biesmans en vriendin) van onze prijs: gratis uit eten voor 2 personen bij restaurant Hout in Haarlem, het jubileumboek over 25 edities Haarlemse Honkbalweek en 2 vrijkaartjes voor de interland Nederland-USA!!

Ze hebben, naar eigen zeggen, heerlijk genoten!!

***

***

Transacties van juni zijn verwerkt

6 juli 2012

Juni is verwerkt en de transacties met bijbehorende commissies zijn online te bekijken.
Alleen Just Eat komt er nog bij. Vanaf 2 juli zijn bestellingen bij Just Eat direct in het overzicht te zien en is ook Thuisbezorgd.nl opgenomen.
Wil jij ook weten hoeveel je club heeft verdiend? Geef je emailadres op naast het winkeloverzicht en je hebt direct toegang tot alle cijfers.

***

***

Nieuwe poster, voor...?

26 juni 2012

De eerste actieve clubs waren voetbalverenigingen, daar maakten we dus een voetbalposter voor.
Daarna kwamen officiële samenwerkingen met de Honk- & Softball Bond en de Basketbal Bond met bijbehorende posters.
Omdat er ook vele verenigingen zijn die zich met een andere sport of activiteit bezig houden hebben we nu ook een neutrale poster gemaakt. De posters zijn gratis af te halen op ons kantoor in Haarlem of met een promotiepakket te bestellen voor € 10,-. Dit bedrag wordt dan verwerkt met de commissie voor uw vereniging.

***

***

Win een topdag tijdens de Haarlemse Honkbalweek

17 juni 2012

Reserveer een restaurant bij dinnersite via SponsorKliks en maak kans op 2 kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands team tijdens de Haarlemse Honkbalweek, een diner voor 2 in een Haarlems restaurant en het Jubileumboek van "25 edities van de Honkbalweek"!

***

***

De NBB denkt met basketball verenigingen mee......

12 juni 2012

In het kader van verenigingsondersteuning is de NEDERLANDSE BASKETBALL BOND een samenwerking met SponsorKliks gestart.

SponsorKliks zal tijdens de interland Nederland-België op 27 juni 2012 aanwezig zijn in het Topsporcentrum van Almere om persoonlijk kennis te maken met Basketbalclubs en heeft speciaal voor de NBB promotie posters voor basketbalverenigingen gemaakt. Deze zijn gratis te verkijgen op 27 juni.

De NBB is van mening dat met SponsorKliks een goed programma uitgerold kan worden waar alle verenigingen in Nederland beter van kunnen worden.

***

***

Transacties van mei zijn verwerkt

6 juni 2012

Mei is verwerkt en de transacties met bijbehorende commissies zijn online te bekijken.
Wil jij ook weten hoeveel je club heeft verdiend? Geef je emailadres op naast het winkeloverzicht en je hebt direct toegang tot alle cijfers.

***

***

Alle winkels in een iframe

4 juni 2012

De shopping mall is nu ook beschikbaar om in jullie eigen website te plaatsen, zonder header en footer.
Alle winkels, inclusief de zoekoptie op winkel en de categorieenlijst, kunnen eenvoudig in een iframe geplaatst worden zodat eigen bezoekers sneller een aankoop kunnen doen.
Klik hier voor een de winkellijst van Kunstzin Julianadorp

***

***

Handig: winkelzoeker toegevoegd

30 mei 2012

Bovenaan de shopping mall zie je nu een zoekoptie. Type hier de naam van de winkel waar je wilt shoppen en je gaat er direct naar toe, zonder te scrollen of de categorieen te moeten openen.


***

***

Hoe, wat & waarom, Het Markiezaat legt het uit

29 maart 2012

Tafeltennisvereniging Het Markiezaat heeft een zeer grappige video gemaakt over het gebruik van SponsorKliks. Deel (klik op share) deze video zodat ook uw leden het in 2 minuten doorhebben.

Markiezaat: onwijs bedankt, kudos!


***

***

Schaakclubs zijn nu aan zet

20 maart 2012

Vandaag heeft ook de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) op haar website SponsorKliks onder de aandacht gebracht. De KNSB is lid van sportkoepel NOC*NSF en vertegenwoordigd 500 schaakverenigingen in Nederland.

***

***

Speciale Honkbalposters voor 100 jarige KNBSB

16 maart 2012

Dit weekend bestaat de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball
Bond 100 jaar.

Als officiaal partner van de KNBSB is SponsorKliks ook
aanwezig met een eigen stand voor uitleg, begeleiding en het uitdelen
van promotiemateriaal. We hebben speciale posters gemaakt met een
foto van de huidige wereldkampioenen en hebben voor alle honk- en
softballers een actie waarmee een unieke prijs is te winnen.

Info staat op de poster die als het goed is in het clubhuis hangt.

***

***

Mercy Ships actief met SponsorKliks

13 maart 2012

Mercy Ships is een internationale christelijke hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie die hoop en genezing brengt naar de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Via SponsorKliks hoopt Mercy Ships meer geld op te halen om hun projecten financieel te ondersteunen, o.a. via de buitenlandse websites van SponsorKliks die recent actief zijn geworden. Hiermee is ook duidelijk geworden dat de toepassing van de formule steeds breder wordt.


***

***

SponsorKliks breder en verder

3 maart 2012

Na het veroveren van de voetbalwereld kwamen de andere sportverenigingen: volleybal, korfbal, tafeltennis, hockey, honk- en softbal, tennis om er een paar te noemen, en niet alleen in de regio Haarlem, hieronder een artikel uit De Stentor over een club uit kampen.En na de sportverenigingen hebben zich nu de eerste scholen en kerken aangemeld. SponsorKliks werkt immers voor elke organisatie met een loyale aanhang.
***

***

Honkbal

10 februari 2012

De Haarlem Honkbal Week is met SponsorKliks gestart.

Haarlems Weekblad schreef er een stukje over:***

***

NTTB zorgt voor eerste tafeltennisclubs

2 februari 2012

Via haar website heeft de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) SponsorKliks onder de aandacht gebracht. De eerste clubs hebben zich inmiddels geregistreerd en zijn actief geworden met het promoten van de gratis sponsormogelijkheid onder hun leden. De NTTB heeft ruim 600 verenigingen en ruim 30.000 leden.

***

***

SponsorKliks verovert de voetbalwereld

19 januari 2012

Het Haarlems Dagblad hoorde van ons initiatief en schreef daar een mooi artikel over. Maar laat je niet misleiden door de titel; SponsorKliks is er voor alle clubs! Klik op de afbeelding voor een grotere en leesbare versie.***

***


Uitreiking eerste cheque SponsorKliks!

13 januari 2012

Op donderdag 12 januari overhandigden Arno Kensen en Menno de Vries de eerste cheque met een provisie van € 171,50 aan de voorzitter van HFC EDO, Peter van Wassem, die deze met plezier in ontvangst nam.

"Een goed begin en ik denk dat wij op jaarbasis een aardig bedrag gaan incasseren want onze leden vragen aan hun familieleden en kennissen ook weer om via de button hun bestelling te plaatsen. En mooi dat wij webwinkels kunnen weigeren onder onze button". Hij doelt op verzekeringsbedrijven, om de belangen van hoofdsponsor Boogaard-assurantiën niet te schaden.
EDO heeft het door en maakt ten volle gebruik van hun communicatie middelen om hun leden te bereiken. Het is dan ook niet vreemd dat de commissie over de eerste 12 dagen van januari al hogere is dan de 171 euro die december heeft opgeleverd voor de club.

***

Bedankt en welkom terug! Wij hopen dat u een aankoop heeft gedaan bij winkel en daarmee club heeft ondersteund.

Laat uw emailadres achter en blijf op de hoogte van alle inkomsten van club:

U kunt club nog meer ondersteunen door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheden.