mobiele versie
 

Sponsors zoeken en werven is nog nooit zo eenvoudig geweest


SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunt u eenvoudig inkomsten genereren voor uw vereniging:

  • zonder investering van geld
  • zonder administratie
  • onmiddellijk opzegbaar
  • geen risico
  • maandelijkse uitbetaling


Klik hier voor antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Sponsor El Elohim gratis


Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan El Elohim, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en El Elohim ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar El Elohim. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u El Elohim ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor El Elohim directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die El Elohim een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van El Elohim. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert El Elohim hier direct van!

Bedankt en welkom terug! Wij hopen dat u een aankoop heeft gedaan bij winkel en daarmee club heeft ondersteund.

Laat uw emailadres achter en blijf op de hoogte van alle inkomsten van club:

U kunt club nog meer ondersteunen door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheden.